2015. augusztus 11.

Előzetes: Katherine nyomában - 17. fejezet

Sziasztok!

Megérkezett a következő előzetes! 

Bevallom őszintén kissé csalódott vagyok, mivel bár érkezett komment az előző részhez, amit nagyon nagyon köszönök, mégis alig kapok véleményt, ezen kívül pedig a Kiválasztottak száma is csökkent a blogon. Nem tudom, mit csináltam/csinálok rosszul, mindenesetre sajnálom, ha csalódást okoztam bárkinek is. Ezért van szükségem a visszajelzésekre, akár negatívakra is, hogy tudjam, mit gondoltok, mi tetszik, mi nem tetszik a történetben.
Ennyit az önsajnálatról, bocsánat, de nem tudtam már magamban tartani. 
Köszönöm, hogy támogattok, sokat jelent, tényleg! :)

Imádom az összes olvasómat!
Ezer csók és ölelés,
Vivienn J.

"...Óvatosan megkerültem a törzset, majd megpillantottam valamit.
Katherine kuporgott a hóban, ruhája cafatokban lógott rajta, barna haja csapzottan, kócosan hullott vállára, arca olyan sápadt volt, hogy szinte már egybeolvadt a hófödte tájjal. Karjaiban egy ernyedt, mozdulattan testet tartott. Aprócska volt, egy gyerek. A kisfiú a méretéből ítélve nem lehetett több hétévesnél. Az egész teste vérben úszott. A saját vérében. A torkát feltépték, a mellkasán is hatalmas seb tátongott. Leküzdöttem a feltörő hányingert, s tekintetemet Katherine-re szegeztem..." 

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Nem rég találtam a blogodra, és pár nap alatt végig is olvastam. Várom az új részt, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz benne!
  Te pedig várhatsz majd egy hosszú kommentre tőlem, úgy az egész történetről. :D
  Ölel, Sam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Sam!
   Nagyon örülök, hogy tetszik a blog, köszönöm, hogy írtál! :) Epekedve várom azt a bizonyos hosszú kommentet! :)
   Ezer csók és ölelés,
   Vivienn J.

   Törlés