2014. január 16.

Előzetes: 21. fejezet

Sziasztok, Édeseim! :D
Tudom, hogy tegnap kellett volna jelentkeznem az előzetessel, viszont olyannyira összefolynak mostanság a napjaim, hogy volt, hogy szerdán azt hittem kedd van, másnap pedig péntek lesz... Na de mindegy is, a lényeg, hogy most megérkezett a részlet.:)
Azért örülnék még pár kommentnek az előző részekhez. Nektek csak pár pötyögés, nekem viszont annál sokkal többet jelent, akár pár szó is! :D"...- Miért nem értem oda előbb?- kérdezte elgyötört arccal, a homlokát pedig a falnak támasztotta, miközben azt a tenyerével ütötte.

- Nem a te hibád volt. Nekem kellett volna óvatosabbnak lennem. Vagy nem utána menni. –tettem a kezem a hátára, mire felém fordult. Én még mindig sírtam. –Ha egy kicsivel is később érsz oda, akkor még sokkal, de sokkal rosszabb lenne a helyzet.
- De igen, az én hibám. –mondta, majd letörölt egy könnycseppet az arcomról. –Ha előbb érek oda, akkor nem tudott volna téged bántani. 
- Akkor is bántott volna. De ez megtörtént, és ezen sajnos nem tudunk változtatni. 
- Legszívesebben kiherélném azt az alakot!
- Mindenkinek szívességet tennél vele..."

5 megjegyzés:

 1. Megerőszakolta?? :O szemét állat!!! Mostmár mégjobban várom a kövit! :)

  VálaszTörlés
 2. Minél hamarabb tedd fel a következő részt,ugyanis sikerült idáig eljutnom 3nap után.:DDDDD
  ügyi vagy Nuti.imádlak.♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ügyes vagy, Nuti, ezek szerint tényleg tetszik :D Köszönöm <3 imáádlak <3
   Azt pedig mindenkinek üzenem, hogy bár holnap nem leszek itthon, ahol leszek ha miden igaz van net, a gépem kéznél, szóval érkezik majd a fejezet is!:))
   És nagyon köszönöm a kommenteket! :D <3

   Törlés
  2. Hát ez nem volt kérdés,hogy tetszik.:3

   Törlés