2014. január 7.

Előzetes: 20. fejezet

Sziasztok, drágáim!
A hosszú szünet után végre újra jelentkezem! Meghoztam a 20. fejezet részletét, amit egyszer már véletlenül feltettem, bár azóta módosítottam...:) Nem tudom, mennyien emlékeztek rá, de ha jól emlékszem, ugyanez a részlet lehetett akkor is, bár én már nem emlékszem pontosan. De ez mellékes. A lényeg, hogy most itt van. Szombaton pedig érkezik a várva várt fejezet is!!! :D
Ui.: A sulihoz pedig kitartást mindenkinek így a félév előtti hajrában! :)


-         
     "...- Ki vagy te?- kérdeztem elcsukló hangon.
     - Kiválasztott!- mondta gonoszan vigyorogva. Közel állt hozzám, de még így is csak kevés részletet tudtam kivenni az arcából. Férfi volt, bár erre a hangjából is sikerült rájönnöm. Csúcsos álla és sok haja volt. Az arca bal oldalán volt egy hosszú sebhely. Jól észrevehető. Azonnal felismerném, ha újra látnám. Menekülnöm kellett volna, de nem mozdult a lábam. És talán értelme sem lenne. Elvégre azt sem tudom, hogy hol vagyunk, merre induljak, és sokkal gyorsabb nálam!
     - Ki… vagy… te?- ismételtem meg a kérdést.
     - A legrosszabb rémálmod!- tett felém egy lépést, majd megragadta a karom. Amikor ellenkezni próbáltam, erősebben szorított. Felsikítottam. –Ssss! Egy hangot se! Vagy megbánod!..."

1 megjegyzés: