2015. október 24.

Előzetes - Katherine nyomában 24. fejezet

Sziasztok!

Eredetileg ezt a bejegyzést a születésnapomra (október 22. csütörtök) terveztem, viszont annyi minden közbejött, hogy egyszerűen nem volt időm rá. Már három napja tart a nagykorúságom ünneplése, de most végre van egy kis időm a blogra is, szóval itt az előzetes. :D Még a szünet folyamán érkezik maga a fejezet is! :)

~*~

- Mr. Sullivan –mosolyogtam vissza, majd a társára néztem –Scott nyomozó.
- Nem számítottam rá, hogy ismét egy ilyen ügy kapcsán találkozunk újra, Elena Destiny Tisdale – mosolygott rám álszentül. – Szia, Alex.
- Ti már találkoztatok?- nézett ránk különös arckifejezéssel. Ez alatt a rendőrfőkapitány a Sandrát vizsgáló orvossal konzultált hevesen gesztikulálva pá méterre elvonulva a nyüzsgéstől.
- Sajnálatos módom –feleltem.
- Megértem, hogy nem szívesen emlékszel vissza az együtt töltött percekre –bólintott.
- Ó, csakugyan?- kérdeztem cinikusan.
- Nézd, nem te voltál az első ilyen esetem. Tudom, hogy milyen nehéz neked még most is. És persze azzal is tisztában vagyok, hogy én sem könnyítettem meg a helyzetedet.
- Hát tényleg nem!
- Szóval rajtam éled ki a dühöd… - csóválta a fejét. –Alexander, örülnék, ha féken tudnád tartani a barátnődet.
- Nem vagyok a barátnője.
- Nem a barátnőm –feleltük egyszerre.
- Ó, igaz is. Hiszen első találkozásunk alkalmával Damien Donovan volt a kísérőd –vigyorgott gonoszan. –Tudod, nem jó taktika kikezdeni mindkét család egyik kulcsfontosságú tagjával –vigyorgott, majd sarkon fordult, és csatlakozott a feletteséhez.

4 megjegyzés:

 1. Szia. :)
  Várom már a fehezetet! :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   köszönöm, hamarosan érkezik! :)
   Remélhetőleg ezúttal nem csúszom el :D

   Törlés
 2. Szia! Először is a legfontosab: Boldog születésnapot!!! <3
  Másodszor: Hogy van arcod ilyen jól írni??? Utánozhatatlan (bár senki sem próbálná meg, vagy lecsapjuk) !
  Harmadszor: Ég a bőr az arcomon, hogy nem írtam ilyen sokáig, de a tanulásra nagyon rá kell gyúrni a kitűnő átlaghoz, és a versenyekhez...
  Nagyon várom a rész! :)
  Ölel:
  A Girl

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Először is: Köszönöm szépen! :)) <3
   Másodszor: Ismételten köszönöm szépen! :D <3 Bár szerintem tudok ennél jobbat is, talán ez a harmadik évadban illetve a következő blogomnál jobban kiütközik majd. :D
   Harmadszor: Megértem, elvégre az iskolaidőszak mindenkinek nagyon kemény, különösen azoknak, akiket érdekel is az átlaguk és nem csak úgy lébecolnak.:D Én is az előbbi kategóriához tartozom, ráadásul ez a végzős évem a gimiben, szóval át tudom érezni, hidd el.:) Csak azt remélem, hogy esetemben ez az időszak nem megy a blog kárára.
   Hamarosan érkezik a fejezet! :)
   Ezer csók és ölelés,
   Vivienn J.

   Törlés