2015. szeptember 13.

Innocence díj - Mozgalom az elfeledett blogokért

Sziasztok, drága Kiválasztottak!


Hozzám is eljutott a legújabb BloggerAward, ami ismét egy nemes célt szolgál, avagy az elfeledett, elhanyagolt blogokért próbál tenni. Nagyon köszönöm Samantha Row-nak, hogy gondolt rám!

Kicsit hasonlít a Dorothy Award-hoz, bár a konkrét szabályok eltérnek. Remélem, ez sikeresebb lesz és komolyabban veszik, ugyanis a fentebb említett díj kapcsán azt tapasztaltam, hogy sokakat nem érdekel. Lehet, hogy akik továbbküldik nekik őszintén kíváncsiak a véleményükre, ám nekik már elegük van abból hogy mindenki blogját elolvassák és írjanak róla. Tényleg szívből remélem, hogy ezt komolyabban fogják venni. Na de akkor lássuk is.

Szabályok:
  • Megköszönöd annak, akitől a "díjat" kaptad, hiszen ennyi mindenkinek jár, és az alapműveltség részre.
  • Beleolvasol annak a blogjába, akitől kaptad. Ha tetszik, hagyj nyomot magad után, hiszen ennyit megérdemel, főleg, ha a tetszésedet is elnyerte! Ha nem, akkor ezt kihagyhatod.
  • Írj három dolgot, ami tetszett a történetben, vagy az íróban!
  • Írj két dolgot, amin viszont még javíthatna! Ennél a lépésnél figyelj, hogy ne legyen bántó, és a tanácsaid építő jellegűek legyenek!
  • Írj egy kis ajánlót, hogy mit gondolsz összességében a blogról, kinek ajánlod stb.
  • Küldd tovább embereknek, de figyelj, hogy legyenek köztük olyanok, akik szerinted jól írnak, de nem kapnak elég figyelmet! Küldheted híresebb blogoknak is, így többen megtudhatják, hogy van ez a mozgalom, és persze az ő történeteiket sem ismeri mindenki, egy kis plusz mindenkinek jár! Csak kérlek, figyelj arra, hogy annak már ne küldjétek, aki 40-szer megkapta.
  • Rakjátok majd ki a blogotok modulsávjába ezt a képet, de úgy, hogy erre a bejegyzésre mutasson!

Ami tetszett:
  1. Az első részben remekül fokoztad az izgalmat, az utolsó mondat igazi csattanó volt.
  2. Szépen fogalmazol, választékosan írsz, igazán megkapó.
  3. A történet érdekes és egyedi, még nem találkoztam hasonló alaphelyzetű, témájú bloggal - pedig rengeteg blogot olvastam már. 
Amit javasolnék:
  1. A vesszőhibák elkerülése végett nézesd át valakivel a részeket. Ne aggódj, nem túl zavaró, csak nekem a vesszők a mániáim (bár nálam sem mindig tökéletesek).
  2. Lehetnének  hosszabbak a fejezetek.:)
Összegzés, ajánló:

Összességében egy megkapó, jól felépített történetet olvashattam, ami még csupán az elején tart, mégis rengeteg lehetőség rejlik benne. Az alapötlet mindenképpen egyedi és érdekes, a kivitelezéssel sincsen semmi gond. Azoknak ajánlanám, akik az egyediséget kutatják, ugyanakkor nem riadnak vissza a halál és a depresszió témájától.

Akiknek küldöm:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése