2013. november 20.

Figyelem!

Sziasztok! :)
Nos, mint az a bejegyzés címéből is kiderült, ma kivételesen nem új részt hoztam.
Mint azt eddig már megszokhattátok tőlem, eddig minden szerdán és szombaton érkeztek fejezetek. Azonban most úgy döntöttem, hogy CSAK SZOMBATON rakok fel részt, és azt is elmondom, hogy miért döntöttem így.
Már korábban is említettem, hogy előbbre tartok a történetben a gépemen, mint ahol ti jártok a blogban. Csakhogy az utóbbi időben ihlet- és időhiányban szenvedek :(  Bár egy évaddal előbbre járok, nem szeretném magam utolérni, mert akkor -magamat ismerve- hosszabb kihagyások is lehetnének, ezt pedig nem szeretném, és gondolom, ti sem. Ha a második évaddal végzek, vagy nagyon belejövök az írásba, akkor lehet róla szó, hogy visszatér a heti 2 rész. ;)
És az első évaddal kapcsolatban elárulok nektek egy kis titkot. :3 A Titkok kulcsa 35 fejezetből áll. :D

Remélem, megértitek a döntésemet, és nem haragszotok.:) Örülnék, ha továbbra is támogatnátok, és olvasnátok a blogot :D Plusz, aki esetleg még a történet elején tart, könnyebben felzárkózhat ;)

Ölel, csókol: Vivienn J. :* <3
#ILoveMyReaders<3

4 megjegyzés:

  1. Ajj!! Pedig egész nap ezen izgultam :( Most izgulhatok szombatig! :/ :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tényleg ne haragudj a hirtelen valtozás miatt, de ezen már régóta gondolkodtam... Annak viszont nagyon örülök, hogy ennyire vártad/várod az új részt :D És szombaton végre meg is érkezik ;)
      Puszi:* <3 : Vivienn

      Törlés
  2. Szia én ma találtam meg a blogodat és nagyon szertem 9 óta ezt olvasom folyamatosan.:)
    Nagyon szeretem a történetedt, mert egyaáltalan nem tucat blog sőt nagyon egyedi.
    Sok sikert a továbiakkban itt egy új olvasód,rajongód :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! Úristen, el sem hiszed, mennyire jó olvasni a kommentedet! :D Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik a történet, és bízom benne, hogy ez a továbbiakban sem fog változni.:)) Annak pedig külön örülök, hogy egyedinek találod a szorit :3 Igyekszem nem olyat írni, ami átmegy sablonsztoriba, és remélem ez valamennyire sikerül is :) Köszönöm szépen <3
      Puszi :* <3 : Vivienn

      Törlés