2015. április 12.

Újabb díj

Sziasztok!

Elég rég volt már, hogy ilyesmivel jelentkeztem, de ismét eljött ez a nap.:)
Még mielőtt azonban feltenném az újabb Liebster Award-ot.......

Elég nagy válságba kerültem az utóbbi időben TSF ügyileg, és eléggé csalódott voltam, hogy nem érkezett komment a legutóbbi fejezethez. Személy szerint ez a rész volt az, amit a legjobban vártam, hogy végre megoszthassak veletek, így eléggé lehangolt. Persze nagyon örülök a pipáknak és az új feliratkozóknak, tényleg! :) Csak annyi, hogy örülnék, ha páran megosztanátok a véleményetek a Nora-üggyel kapcsolatban, akár azt is, hogy min kéne javítanom a következő hasonló jelenetek során pl. mi az, ami tetszett; mi az, ami nem; mennyire volt hiteles stb.
Előre is köszönöm, ha páran veszitek a fáradságot! :))

Most pedig jöjjön a díj, amit nagyon köszönök Liliána Cruz Wilkinson-nak, aki kritikát is írt a történetemről, így különösen jól esett, hogy megjelölt.


Szabályok:
Írj magadról 3 dolgot!
Jelölj meg 3 blogot!
Tegyél fel 3 kérdést!

3 dolog rólam (annyi ilyet felsoroltam már, hogy nem tudom mit írhatnék):
  1. Az idei diáknapon a sulinkban Ázsia volt a téma, ami hozzám különösen közel áll, és eddig ez tetszett a legjobban minden szempontból.
  2. A TSF mellett készülőben van egy új történet, amit akkor kezdek el egy új blog keretében, amikor ennek vége lesz (szóval még jó soká).
  3. Most épp tanulnom kéne, de mivel 3 napig nem voltam suliban, fogalmam sincs mit kéne, szóval inkább animével és írással ütöm el az időt.:)
Jelölöm:
1. Mi a véleményed a fanfiction-okról?
Nem ítélem el őket, de nem is vagyok oda értük. Amíg egy fanfic jól van megírva, érdekes és izgalmas a története, addig teljesen rendben van, elvégre én is olvasok ilyeneket. Sokan azonban csak azért olvassák őket, mert "úristen 1D/Justin Bieber/5SOS stb!", holott lehet, hogy az író borzalmasan fogalmaz, rossz a helyesírása, a történet sablonos. A lényeg, hogy az adott ember szerepeljen benne. Az olyan blogokat, amik csupán a karakterrel nyerik az olvasóikat, holott a színvonal a mérce alatt van, teljesen elítélem. Azokkal sem vagyok kibékülve, amiknek semmi köze nincs az adott hírességhez, csupán a nevét és arcát használják fel reklám gyanánt. Amennyiben a neve sem ugyanaz, már más (számomra). Egy blognak a történetével kell elérnie a sikert, nem pedig azzal, hogy XY a főszereplő. Azt viszont továbbra is hangsúlyozom, hogy az érdekes és jól megírt fanficekkel semmi bajom nincs, sőt! :)

2. Olyver sa Tyr vagy Niel Mitra a szinpatikusabb első ránézésre?
- Hogy kik? Utánanéztem, a kérdéses személyeknek, és rájöttem, hogy zenészek. Azonban én személy szerint a munkásságuk nem ismerem. Képek alapján első ránézésre azonban Niel szimpatikusabb figura.

3. Ha valaki lóg/lógott a suliból beárulod/beárultad?
- Eddig egyik osztályomban se nagyon fordult elő ilyesmi, de természetesen a válaszom: nem.:)

Kérdéseim:
  1. Mi a véleményed a Black Veil Brides (BVB) nevű zenekarról?
  2. Láttál már animét? Ha igen melyiket, mi a véleményed róluk?
  3. Mi ad ihletet az íráshoz?
Ui.: Igyekszem a következő részt mielőbb felrakni! :)

1 megjegyzés: