2014. augusztus 14.

2. évad: Katherine nyomában (bevezető)

Sziasztok, drága Olvasóim!

A hosszú kihagyás után -végre- már nem csupán a fárasztó díjas bejegyzéseimmel érkeztem. Ezúttal, betekintést nyerhettek a második évadba egy rövidke prológus szerű bevezető szöveg keretében. Nem olyan nagy durranás, nem is árul el túl sok mindent, de nagyjából elmondja, mire számíthattok az elkövetkezendő hónapokban.
Ami a részeket illeti, már nem sok van hátra, azonban időhiány miatt megint nem haladok olyan gyorsan, mint szeretnék, de szeptemberig biztosan befejezem, és ha előbb nem is, de a suli kezdetével, a TSF2 is útnak indul!:)
Azt, hogy milyen gyakorisággal érkeznek majd a fejezetek, sajnos nem tudom előre. Az azonban biztos, hogy ezúttal nem lesz egy meghatározott nap, amikor minden héten érkezni fog a rész. Ezt az évadot a harmadik (és egyben utolsó) évad alakulásának tempója fogja meghatározni, hogy ne érjem magam utol. Persze több hetes kihagyásokat nem tervezek, emiatt nem kell izgulni.

Most pedig érkezzen a kis bevezető, a második évad könyvborítójával együtt, amit Nagy Dorina készített, és ezúton is köszönöm neki!:)   (az első évad könyvborítója oldalt és a "Ha könyv lenne" c. oldalon található)

The  Secrets of the Forest II.
Katherine nyomában


Válaszok helyett még több kérdést rejt Clark Danken naplója, miközben váratlan gyilkosságok ütik fel a fejüket Dollivanban, ami mögött nagy valószínűséggel a Mester áll. A híren felbuzdulva a Legendák nyomában című műsor stábja és idegesítő műsorvezetője, Lana Moore, kameráikkal együtt a legenda felderítésére szegődnek, nem könnyítve meg ezzel Elena és az Őrző Ötök dolgát. Ha ez még nem lenne elég nehéz, Damien is furcsán kezd viselkedni, és egy váratlan költözés csak még több bonyodalmat szül. Hány embernek kell még meghalnia, mire előbbre jutnak a napló megfejtésével? Mennyi mindent tudhat ez a bizonyos Lana és a titokzatos sleppje? Melyik oldalon állnak a Sullivanek? Vajon Elena megbízhat Alexben? És Damienben? De ami a legnagyobb kérdés: Ki a Mester, és mit akar elérni?
A The Secrets of the Forest trilógia második része a Katherine nyomában sorai újabb izgalmakkal teli történetet rejtenek, tele titkokkal, szerelemmel, árulással, vérrel és sokkoló események sorozatával.

2 megjegyzés: