2016. április 2.

Előzetes: Katherine nyomában - 36. fejezet

Sziasztok!

Megérkezett az évadzáró rész előzetese!
Bevallom, így az érettségivel a nyakamon még mindig nem vagyok biztos benne, hogy egy kisebb szünet nélkül szinte azonnal hozni fogom a harmadik évadot, viszont az tuti, hogy nem lesz mégy egyszer olyan hosszú kihagyás, mint az első és a második évad között.

A blog emellett új designnal és könyvborítókkal várja a folytatást, amihez nemsokára az új évad trailere is csatlakozni fog.
Nektek hogy tetszik az új külső? :)

Ezer csók és ölelés,
Vivienn J.

~*~

Tom nem szólt semmit. Egyikünk sem szólt semmit. Davin mellém lépett, és a halántékomnak szegezte a felhúzott fegyvert. A légzésem felgyorsult, rettenetesen izzadtam, a szívem a torkomban dobogott. Pánikoltam. A Donovanok elkerekedett szemmel, rettegéssel, féltéssel teli tekintettel néztek minket. 
- Öljétek meg Őket! - hangzott a parancs, mire a fekete maszkosok megindultak. Az Őrzők egyszerre mozdultak. Tom egy füstgránátot dobott közéjük, Damien a korbáccsal máris leszerelt két maszkost, Nate pedig a dobócsillagokkal vette fel a harcot a füstben. Davin ezt a pillanatot választotta, hogy behurcoljon engem az alagútba, majd bezárja mögöttünk az ajtót. 

2 megjegyzés:

  1. Szia! Jézusom, ez nagyon király lesz, alig várom, hogy olvashassam! A design pedig csodálatos! Siess a résszel!
    Ölel
    A Girl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen! :)
      Örülök, hogy tetszik a design, Leah kitett magáért, mint mindig! :)
      Ezer csók és ölelés,
      Vivi

      Törlés