2014. szeptember 29.

1 éves a blog

Sziasztok, drága Olvasóim!

Jól olvastátok a címben, egy évvel ezelőtt, szeptember 29-én került fel az első rész a blogra! El sem hiszem, hogy már ilyen régóta tart, és hogy 40+ olvasót számlálhatok. Nagyon hálás vagyok, mindenkinek! <3


Tudom, hogy a részeket illetően elmaradásban vagyok (sajnos írásban is), de igyekszem, amint az időm engedi írni, és hozni a részeket, csak legyetek türelemmel!:)

Nos, amiért ezt a bejegyzést létrehoztam elsősorban az, hogy kicsit kompenzáljam az elmaradásaimat egy SZÜLINAPI HÉT-tel. Hogy ez mit takar? Nos, mától kezdve egészen vasárnapig minden nap hoznék egy-egy kérdést/szavazást/játékot, amiknek a nyertesei természetesen egy kis jutalomban részesülnek majd.:) Remélem, tetszik nektek az ötlet, és minél többen csatlakoztok majd a #TSFbdayweek projekthez!:D 
A Facebook csoportba mindig kirakom, amint valami új érkezik, ha elsőként szeretnél értesülni a legfrissebb fejleményekről, akkor lépj be oda, vagy iratkozz fel! Szeretettel várok minden régi és új olvasót.:)

Szóval az első szüliheti feladat valami egyszerű lesz:
  • Mi fogott meg a történetben?
  • Melyik a kedvenc részed, miért?
Erre a két kérdésre várom a válaszokat, akár komiban, akár erre az e-mail címre: vivien.jozsa@gmail.com (ebben az esetben a Tárgy mezőbe írd a TSFbdayweek kifejezést).

Kíváncsian várom a véleményeket, remélem, minél többen írtok majd!:)

Ölel Mindenkit: Vivienn J.

1 megjegyzés:

  1. Mi fogott meg a történetben? Ez az első blog, amit olvasok, egy facebookos csoportban találtam meg a linket, elkezdtem olvasni és beleszerettem. Nem tudom pontosan, mi fogott meg, ez egész történetet imádom.
    Melyik a kedvenc részed, miért? Az eslő rész, amikor beköltöznek a kastályba. Odavagyok a kastélyért, és az első részben van róla a legtöbb leírás.

    VálaszTörlés